Ens complau presentar el projecte “LA FUERZA DE LA VIDA”, un tema que allà pels anys ’90 es va convertir en un dels èxits de la història de la música en espanyol.

Tots som conscients de la situació excepcional que estem vivint degut a l’efecte de la Covid-19 en tota la societat mundial i també de com la música s’ha convertit en refugi i estendard de molts per a poder fer més suportable aquesta situació.

A causa de la situació de confinament, han sigut molts els temes amb els quals sempre havíem conviscut, que han cobrat presència bé pel seu contingut o pel seu missatge. Aquest és el cas de “LA FUERZA DE LA VIDA”, un tema compost per l’italià Paolo Vallesi amb el qual es va donar a conéixer a Espanya. Ara, més de 25 anys després, grans músics i artistes s’uneixen per a fer una versió molt especial d’aquest tema, entre ells: Marta Sánchez, Funambulista, Soraya, Jon Secada, Diego Martín, María Villalón, Hugo Salazar, Marta Botía, Andy & Lucas, Raúl, Plató, Alberto Comesaña, Alejandra, Pablo Perea, Lydia i Paolo Vallesi, a més de grans músics del panorama nacional.

La producció de “LA FUERZA DE LA VIDA” ha estat a càrrec de Dani Skavia i tots els artistes i músics han gravat des de les seues pròpies cases, molts d’ells amb telèfons mòbils, la qual cosa evidencia la gran faena que hi ha darrere d’aquesta producció.

Tots aquells que han col·laborat en el projecte l’han fet de manera desinteressada, altruista i solidària, ja que tots els royalties que genere aquest tema es destinaran a la lluita contra el Covid-19.

“LA FUERZA DE LA VIDA” conta a més amb un vídeo molt especial fet des de casa, el qual compartim amb vosaltres en el següent vídeo.”