Hui Dimecres dia 21 a les 19h el Teatre Arniches projectarà l’últim llargmetratge del valencià Iván Fernández de Còrdova, “#Seguidors”. Un esdeveniment organitzat de manera conjunta entre la Fundació SGAE i EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) i on s’ha unit l’associació Mediterrània Audiovisual a les actuacions que es duran a terme en tota la Comunitat. Es tracta d’una acció conjunta que cerca ampliar la visibilitat dels continguts i als professionals valencians en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

“#Seguidores” és el llargmetratge que obri aquesta primera sessió. Es tracta del segon llargmetratge del jove director va nàixer en 1989 i que és un dels talents en auge del cinema valencià i la formació del qual es va dur a terme en el desaparegut centre d’Estudis de Ciudad de la Luz. Està pel·lícula es va estrenar en la passada edició de Cinema Jove després de diversos anys sense presència valenciana en la Secció Oficial.

La pel·lícula que aborda les diferències entre el mitjà rural i el mitjà digital a través dels influencers, compte en el repartiment amb cares conegudes com són Sara Sálamo, Jaime Feies olor, Rodrigo Poisón, María Almudéver, Norma Ruíz i Aroa Ortigosa.

Dimecres que ve 28 de novembre està programada una nova sessió que inclou una selecció de multi premiats curts valencians. Serà a la mateixa hora, i en el mateix lloc, el Teatre Arniches.