Aquesta exposició reuneix a Alacant vint-i-cinc mirades contemporànies sobre la guitarra des de diferents disciplines artístiques dins dels actes organitzats amb motiu del desé aniversari del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d’Alacant.
El comissari d’aquesta mostra és Juan Antonio Roche i s’inaugurarà el pròxim 2 de novembre el LAB15, el Palau del Portalet situat al carrer Llauradors, 15 d’Alacant, al cap d’un any de preparació. Roche va sol·licitar a 25 creadors contemporanis de la província d’Alacant que interpretaren la guitarra clàssica per a acostar-ho a la societat «a través de la pluralitat de propostes que coexisteixen en l’art contemporani».
L’exposició romandrà oberta fins al 31 de desembre.
Artistes: Elena Aguilera, Miguel Bañuls, Cayetano Ferrández, Fuencisla Francés, Manuel Galdón, Dionisio Gázquez, Susana Guerrero, Rafael Hernández García, Elena Jiménez, Pepe Gimeno, Carme Jorques, Mónica Jover, Eduardo Lastres, Aurelia Masanet, Antoni Miró, María Dolores Mulá, Javier Pastor, Luisa Pastor, Perceval Graells, Isabel Rico, Pilar Sala, Alfonso Sánchez, Silvia Sempere, Paco Valverde, José Luis Navarro, Jorge Bermejo i Sergi Hernández.