La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Elda ha posat en marxa la II edició de ‘Cuinant amb el meu nét’, el taller on avis i néts s’uneixen per a gaudir de la cuina, després del gran acolliment que va rebre aquesta activitat a la fi del passat any.

La principal novetat d’aquesta edició de ‘Cuinant amb el meu nét’, que es desenvoluparà els dies 18, 23, 24, 25 i 29 d’abril en l’Associació Local de Mestresses de casa d’Elda, és que els tallers s’impartiran en horari matinal d’11.30 a 12.30 hores, per a així facilitar la participació de majors i xiquets durant la Setmana Santa.

En total, s’han programat cinc activitats i s’espera una participació total de 100 persones, ja que en cadascuna d’elles prendran part deu menors, de 7 i 12 anys, acompanyats pels seus respectius avis. Els participants hauran d’elaborar un plat i unes postres, i una vegada finalitzen els tallers rebran un receptari amb fotos, ingredients i la preparació de dos plats, així com les fotografies grupals realitzades durant l’esdeveniment.

D’aqueixa manera, les inscripcions per a participar en ‘Cuinant amb el meu nét’ s’obriran hui dilluns 1 d’abril a través del telèfon 605.587.817, respectant rigorosament l’ordre de trucada.

CCabe recordar que aquesta activitat s’emmarca en el programa ‘Envelliment actiu’, en les actuacions intergeneracionals, i el seu objectiu és crear un espai d’interacció intergeneracional.