Aquest dissabte, 29 de juliol, s’emportaran acabe les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Elda amb motiu de la celebració de Dia de l’Orgull LGTBIQ+. Els actes començaran a les 19.30 hores amb l’inici de la marxa que arrancarà des de l’Avinguda Reina Sofia de Petrer i finalitzarà en la Plaça Castelar.
L’acte, organitzat per la Regidoria de Diversitat de l’Ajuntament d’Elda amb la col·laboració de l’associació IRIS, la plataforma Transfemenina, el restaurant Xaghar i la cafeteria Le Pettit Nova York, té com a objectiu “donar visibilitat a la comunitat i a les seues lluites per la igualtat de drets, la consciència i educació per a promoure la comprensió i el respecte, i la celebració i suport, proporcionant-los un espai on connectar-se, expressar-se i sentir-se acceptats”, ha assenyalat l’edil de l’àrea, Anabel García.
La gala en la Plaça Castelar, presentada pel eldense Alberto Rodríguez, donarà principi a les 20.30 hores i, després de la lectura del Manifest i del Pregó de l’Orgull, a les mans d’Ana Cayuela, una xiqueta de 8 anys, i del seu pare, Antonio Cayuela, començarà la festa DRAG QUEEN amb actuacions i la marató de taló.