La regidora de Cultura, Mar Ezcurra, ha presentat el programa d’activitats infantils que es desenvoluparan a la tardor a la biblioteca municipal María Moliner. En total, el centre cultural acollirà 36 activitats, entre les quals destaquen les previstes per a commemorar el Dia de les Biblioteques, que consistiran en un taller de manualitats en cartó dirigit a escolars del municipi i el contacontes “Fabular”, a càrrec de Pampol Teatre.
L’edil ha detallat que els dilluns dels mesos d’octubre, novembre i desembre es dedicaran al “Cinema en família”, els dimarts a la realització de tallers i els dijous a “L’hora del conte”. A més, ha manifestat que les activitats especials programades per al Dia de les Biblioteques acostaran aquestes instal·lacions municipals als escolars del municipi que encara no les coneguen. Ezcurra ha convidat a les famílies oriolanes a participar en aquestes activitats que “estan sent un èxit durant tot l’any”.
Tota la informació sobre la programació està disponible en la pàgina web de la Regidoria de Cultura www.culturaorihuela.com i en les xarxes socials.