La regidoriade Cultura organitza el concert especial de Nadal que serà a càrrec de l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant (OJPA). L’actuació tindrà lloc a l’Esplanada del Port d’Alacant diumenge que ve, dia 20 de desembre, a les 12 del matí.

Durant l’actuació s’interpretarà un repertori en el qual no faltaran clàssics nadalencs com el Adeste Fideles, Blanc Nadal i la popular Marxa Radetzky de Johann Strauss.

Aquesta activitat gratuïta té limitat l’aforament degut a l’actual situació sanitària pel que l’entrada es realitzarà per estricte ordre d’arribada. L’obertura de portes tindrà lloc a les 11.30 hores.

L’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant en les seues 11 anys d’activitat és un dels projectes més originals del panorama musical, únic en tot l’Estat. Es tracta d’una reeixida proposta del director alacantí i fundador del projecte OJPA Francisco Maestre, que ha collit importants guardons internacionals com -i per dos anys consecutius- el Primer Premi amb Excel·lència en la Competició Internacional del SCL Viena.