L’Ajuntament d’Elx commemora el Dia Internacional dels Museus, 18 de maig, amb visites guiades, exposicions i tallers infantils. La regidora de Cultura, Marga Antón, al costat de Miguel Pérez, director del MAHE (Museu Arqueològic i d’Història d’Elx), del Museu del Palmerar i del Museu de la Festa; Joan Castaño, director del MUVAPE (Museu de la Verge de l’Asunción Patrona d’Elx); Rafael Martínez, diector del Museu de Puçol; Ainara Aberasturi, directora del MUPE (Museu Paleontològic d’Elx); i Alejandro Ramos, director de L’Alcudia, han presentat aquest matí la programació especial que oferiran els museus de la ciutat des del 18 fins al 23 de maig.

La regidora de Cultura ha informat que “hem creat un codi QR que ens porta a una pàgina web en la qual tenim tots els museus i veiem totes les activitats que han preparat per a aquest dia”.

En l’àmbit dels museus municipals, el dimarts 18 de maig en el MAHE s’inaugurarà l’exposició temporal “El guerrer iber i el joc” i hi haurà visites guiades al llarg de tota la setmana. A més, se celebraran tallers familiars i infantils. En el Museu de la Festa hi haurà visites guiades en valencià i castellà a càrrec de Joan Castaño. D’altra banda, en el Museu del Palmerar també hi haurà visites guiades i se celebrarà una demostració de grimpa de palmera.

En el MUVAPE, el dimecres 18, dissabte 22 i diumenge 23 es realitzaran jornades de portes obertes. En el cas del MUPE hi haurà visites guiades i la presentació del llibre ‘Quan els dinosaures dominaven la Terra’. En el museu de Puçol hi haurà jornades de portes obertes, visites guiades i s’instal·larà una vitrina commemorativa titulada ‘Recuperar la memòria del Camp d’Elx’. Finalment, al Parc Arqueològic de ‘La Alcudia’ hi haurà una jornada de portes obertes i visites guiades.

La programació completa es troba disponible en:

https://www.elche.es/dia-museos/