La Universitat d’Alacant ha posat en marxa el curs Crea el teu Propi Projecte de Negoci en el Sector de la Gastronomia a través del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA UA-Dénia de la Facultat de Ciències. Una iniciativa que té com a objectiu oferir cobertura formativa i orientar els emprenedors en el sector gastronòmic.
El curs s’adreça a emprenedors i futurs empresaris del sector de la gastronomia, així com a alumnat dels últims cursos dels graus de Gastronomia i Arts Culinàries, Turisme, grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i doble grau en Dret i ADE (DADE). Tindrà una duració de dotze hores i es desenvoluparà els dies 20,22 i 27 de març, en horari de 16 a 20 h al campus de Sant Vicent del Raspeig.
Segons el seu director, Antonino Martín Palacios, doctor en Màrqueting i Direcció Estratègica d’Empreses i professor del Departament d’Anàlisi Econòmica Aplicada de la Universitat d’Alacant, «aquest curs ajuda el seu alumnat a definir bé una idea de negoci, facilita als emprenedors la fórmula per a completar un bon pla de negoci real i viable, i els permet exposar i defensar bé el seu projecte».
En aquest sentit, Martín Palacios, ha assegurat que «per l’experiència d’edicions anteriors també sabem que un altre punt positiu que aporta el curs és el treball en grup i la relació que s’estableix entre els alumnes. Entre ells col·laboren i sorgeixen noves idees aplicables al model de negoci en què pensen».