L’Ajuntament de Dénia, amb la col·laboració de l’agència local de Creama Dénia, ha llançat una campanya de suport als establiments d’hostaleria i restauració  de la ciutat. Atenent a les restriccions en vigor, estos establiments estan tancats a excepció d’aquells que servisquen menjar i beguda per a emportar.

Doncs bé, amb la finalitat d’ajudar a difondre entre la població quins són els bars, restaurants o comerços d’alimentació que ofereixen el servei, s’ha posat en marxa la campanya “Jo, hui no cuine!”, que ofereix a estos negocis l’oportunitat d’inscriure’s en un llistat que l’Ajuntament de Dénia difondrà en la seua web, actualitzat cada dia amb les noves altes, i a través de les xarxes socials. Per a formar part d’este directori, els establiments han d’emplenar un formulari que hi trobaran tant en la web com en les xarxes socials de l’ajuntament i se’ls incorporarà de seguida.

La campanya es va llançar el dilluns i ja s’han adherit 25 establiments. En el llistat publicat s’hi faciliten el nom i adreça del bar, restaurant o comerç, un telèfon de contacte per a poder fer la comanda, la modalitat de recollida –en establiment i/o a domicili- i l’horari d’arreplega i també l’adreça de la pàgina web o el facebook de cada negoci, on es pot consultar la carta o el menú.