La regidora de Cultura, Patricia Macià, ha anunciat que en els pròxims mesos es va a dur a terme una adequació de l’espai museístic que està en el centre d’interpretació del Museu del Palmerar.

Anem a dur a terme una adequació consistent en el canvi de vitrines, panelería, en els vinils…”, ha assenyalat Macià qui ha afegit que “a més, anem a incorporar noves eines com últiles de tallar o cistelleria que els palmereros del propi Ajuntament ens van cedir per a la seua exposició en el Museu del Palmerar”.

La responsable de Cultura ha dit que aquesta adequació va a estar entorn dels 10.000 euros. “Era molt important dur a terme aquest llavat d’imatge del centre d’interpretació del Palmerar ja que porta molts anys sense remodelar i es tracta d’un centre molt visitat pels turistes i pels propis il·licitans i il·licitanes. És un dels atractius culturals del municipi ja que cal recordar que allí es pot contemplar la grimpa de palmera i allí també es fan els cursos de trenat de palmell blanc”.

Macià ha anunciat que “la nostra idea és que aquesta adequació estiga finalitzada per al mes d’octubre, més encara tenint en compte que per als dies 26 i 27 d’aqueix mateix mes està previst que facen una visita al centre els assistents al Consell Nacional de Patrimoni que enguany se celebra a Elx i al que assistiran responsables de patrimoni de totes les comunitats autònoma. Una cita que molt important per a aquesta ciutat a nivell turístic”.

D’altra banda, la regidora ha explicat que se segueix treballant en la remodelació de la Torre de l’Homenatge.