Aquest dijous 10 de novembre es va inaugurar l’exposició “Exoplanetas” de l’artista de Cocentaina Juan Pascual, comissariada per Patricia Miró y produïda per Lucas Sáez (Siroco Cultural) amb el suport de l’Ajuntament de Cocentaina. En aquesta exposició, es mostra la faceta d’inventor de l’artista, els jocs amb la ciència i la capacitat d’imaginar que té d’altres formes i altres mons en la seua multitud d’universos possibles.
«Al llarg de l’exposició, podreu veure cada una de les peces que formen part de la cosmologia pròpia de l’autor», assenyala la comissària d’aquesta, Patricia Miró.
La clau de l’exposició és el material lumínic, utilitzat per l’artista, amb el que estan elaborades les obres. Aquest permet explorar una nova realitat de les formes, d’experimentar com la llum fa percebre el món que s’observa, d’una manera concreta i com aquesta pot canviar amb tan sols apagar la llum; oferint un ampli ventall de tonalitats i textures, que estan ací des del principi, vibrant a diferents freqüències, esperant tan sols ser descobertes.
L’exposició “Exoplanetas” es podrà veure en el Refugi Antiaeri del Palau Comtal fins al desembre a través de visites acompanyades.