L’artista contestà Juan Pascual presental’ exposició “Exoplanetas” al Refugi Antiaeri del Palau Comtal

L’artista contestà Juan Pascual presental’ exposició “Exoplanetas” al Refugi Antiaeri del Palau Comtal

Aquest dijous 10 de novembre es va inaugurar l’exposició “Exoplanetas” de l’artista de Cocentaina Juan Pascual, comissariada per Patricia Miró y produïda per Lucas Sáez (Siroco Cultural) amb el suport de l’Ajuntament de Cocentaina. En aquesta exposició, es mostra la faceta d’inventor de l’artista, els jocs amb la ciència i la capacitat d’imaginar que té d’altres formes i altres mons en la seua multitud d’universos possibles.
«Al llarg de l’exposició, podreu veure cada una de les peces que formen part de la cosmologia pròpia de l’autor», assenyala la comissària d’aquesta, Patricia Miró.
La clau de l’exposició és el material lumínic, utilitzat per l’artista, amb el que estan elaborades les obres. Aquest permet explorar una nova realitat de les formes, d’experimentar com la llum fa percebre el món que s’observa, d’una manera concreta i com aquesta pot canviar amb tan sols apagar la llum; oferint un ampli ventall de tonalitats i textures, que estan ací des del principi, vibrant a diferents freqüències, esperant tan sols ser descobertes.
L’exposició “Exoplanetas” es podrà veure en el Refugi Antiaeri del Palau Comtal fins al desembre a través de visites acompanyades.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X