L’Associació Terciari Avançat celebra dimecres que ve, 26 d’abril en el Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ), el ‘I Fòrum Internacional d’Alta Consultoria’. La jornada, que compta amb la presència de personalitats i experts del sector, cerca contribuir significativament en el progrés del turisme, així com destacar l’experiència i el coneixement de les empreses que formen part del sector amb l’objectiu de promoure la col·laboració i l’intercanvi de coneixements i experiències entre les empreses i professionals de l’ecosistema turístic.
El ‘I Fòrum Internacional d’Alta Consultoria’, que comptarà amb diverses activitats, presentacions i taules redones, s’obrirà amb un discurs inaugural a càrrec del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón; el president de l’Associació Terciari Avançat, Pedro Fernández i el director de la comissió de turisme de l’associació, Mariano Torres. Seguidament, es durà a terme la primera taula redona que girarà entorn de les tecnologies turístiques en l’administració pública, en la qual participen Jorge Cervera, Responsable AAPP local Comunitat Valenciana de Telefónica; Mary Menchón, Business development en Mabrian i Carlos Morán, responsable de territori nord, centre i llevant en ESRI.
Posteriorment, tindrà lloc un diàleg entre les expertes Raquel Huete, professora de Sociologia del Turisme en la Universitat d’Alacant i María Velasco, assessora de gabinet en la Secretaria d’Estat de Turisme. Ambdues debatran, des d’un punt de vista acadèmic, la formació que les escoles i universitats desenvolupen per a la governança turística.
Les activitats conclouran amb l’última taula redona que tractarà sobre la dada com a font de negoci en el sector hoteler, on participaran: Álvaro Carrillo, director general de ITH; Daniel Mayo, director d’Hotel Vivood; Daniel Elman, president de ABATUR; Noemí Mira, CEO de Bookaris i Jorge Álvarez, director de l’Hotel Gran Bilbao. El ’I Fòrum Internacional d’Alta Consultoria’ tancarà amb la ponència final de José Mancebo, director general de Turisme Costa Blanca.
Pedro Fernández, president de Terciari Avançat, ha qualificat aquest fòrum com “una fita molt important per a la nostra associació, que ens permet contribuir de manera significativa amb tot el sector turístic de la nostra província i posar en valor als nostres associats. Aquest esdeveniment naix com a iniciativa de la Comissió de Turisme Avançat, el grup de treball format per les empreses associades que treballen en l’aplicació de la tecnologia i la gestió de la dada per al desenvolupament del turisme”.
La jornada, que se celebrarà en les instal·lacions del Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ), ha sigut organitzada per l’Associació Terciari Avançat, el Patronat de Turisme Costa Blanca i la Diputació d’Alacant, amb la col·laboració del MARQ. Aquest esdeveniment pretén fomentar la interacció entre els participants a través del networking, donant a conéixer el expertise de les empreses que formen part de l’ecosistema contribuint així a la recuperació econòmica del sector turístic i hoteler.