La Fundació FULL i Escola Valenciana amb el suport de la Universitat d’Alacant i la Universitat Miguel Hernández promouen la lectura en valencià amb un Club Lector 100% virtual.
Pel que fa a la dinàmica del projecte, els lectors llegiran una obra literària que s’abordarà des de distints punts de vista. També es podrà gaudir de peces audiovisuals que enriquiran la lectura i que es podran veure en la mateixa web www.fulldelectura.com  i en les corresponents xarxes socials.
Les persones participants s’hauran d’inscriure prèviament per a participar en la trobada virtual amb l’autor/a. Així podran practicar la conversa i intercanviar impressions i opinions sobre el llibre tractat.
 Primer llibre, primera sessió:
18 de juny de 2020
19.00 h
‘Les dones invisibles’, de Mercé Viana, primera lectura del club virtual
Per a estrenar aquesta nova plataforma el llibre seleccionat ha sigut la novel·la de Mercé Viana, ‘Les dones invisibles’ (Perifèric Edicions).
El llibre ens acosta a la realitat de discriminació i violència que encara hui pateixen moltes dones. Situada a l’Índia, ens conta la història d’Indira, una dona jove que, després de la mort del seu home, es repudiada per la família d’aquest. Un llibre ple d’acció i molt emotiu que no deixa indiferents els lectors.
Inscripció: www.fulldelectura.com