Les veus del cor”, compost pels Petits Chanteurs de Saint Marc de Lió i la Escolanía i Cor Juvenil del Misteri d’Elx, actuaran diumenge que ve en la Plaça del Congrés Eucarístico d’Elx. Així ho va explicar ahir l’edil de Turisme, Mireia Mollà, qui ha afegit que avui dissabte actuaran també en el Palau de la Música de València.

Açò s’emmarca dins del projecte subvencionat per l’Agència Valenciana de Turisme i que té tres fases, aquestes dues primeres actuacions i la del 22 de setembre que ens desplaçarem fins a Lió”, ha explicat Mireia Mollà, qui ha afegit que projecte vol posar en valor els Patrimonis de la Humanitat d’Elx, València i Lió.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del context de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i, segons ha assenyalat l’edil de Turisme, Europa el que proposava era que es feren projectes que uniren els patrimonis amb els joves i per açò es va pensar que els protagonistes anaren, precisament, els joves tant dels Petits Chanteurs de Sain Marc de Lió com els de la Escolanía i Cor Juvenil del Misteri d’Elx.

El segon repte que se’ns marcava era el de fer mestissatge entre ciutats patrimonials i nosaltres hem aprofitat que s’ha recuperat la línia de l’aeroport que uneix Elx amb Lió”, ha assenyalat Mollà.

L’actuació està composta per tres parts. La primera d’elles és la protagonitzada per la Escolanía i Cor Juvenil del Misteri d’Elx; la segona, pels Petits Chanteurs de Saint Marc de Lió; i la tercera, en la qual tots dos cors interpretaran tres cançons conjuntes.

L’actuació en el Palau de la Música de València tindrà lloc el dissabte a les 19:30 hores i la de la Plaça del Congrés Eucarístico serà el diumenge a les 21:00 hores.