Arriben al Auditori Teulada Moraira els músics que conformen l’Orquestra ADDA Simfònica, els qui sota la batuta del seu director titular i musical, Josep Vicent, oferiran aquest diumenge, 24 de febrer, a les 19h una proposta musical d’alt nivell amb obres de Mozart, Beethoven i Prokofiev.

Un concert, inclòs dins de la programació escènica d’aquesta temporada, i del tour de visites a diferents auditoris que està fent l’orquestra, que en aquesta ocasió fa una de les seues primeres parades d’aquest 2019 en aquest espai cultural.

El projecte ADDA Simfònica va començar en el 2016 amb la creació del primer PROMS Simfònic en el ADDA. Formada per 43 músics alacantins i internacionals, ADDA Simfònica ha consolidat la seua programació i es presenta ara com l’orquestra estable del reconegut auditori ADDA i el territori d’Alacant, sota el paraigua de la “Fundació de la Comunitat Valenciana – Auditori de la Diputació d’Alacant”.

Ha col·laborat amb solistes i compositors com David del Port, Orfeó Valencià, Ginesa Ortega, David Romero, Michael Nyman, Juan Echanove, Joaquín Achúcarro o Igor Yebra igual que amb l’aclamada formació teatral La Fura dels Baus.

En la seua primera temporada estable 18/19, recorre un total de 18 programes entre la temporada simfònica internacional i els seus espectacles pedagògics, concerts familiars i espectacles escènics amb projectes extraordinaris. Estarà dirigida pel reconegut mestre israelià Yaron Traub, els espanyols Virginia Martínez, Iván Martín, Joan Enric Lluna, Lucas Macías i el director titular i musical de la formació i del ADDA, Josep Vicent.

Des de 2015/16 Josep Vicent és director Artístico i Musical del ADDA. La seua apassionant carrera com a director d’orquestra inclou assídues col·laboracions amb alguns dels conjunts més prestigiosos d’Espanya i del món: London Symphony, Filharmònica de Rotterdam, Orquestra de Cambra de París, Royal Philharmonic, Orquestra Residència de la Haia, Ràdio d’Holanda, Liverpool Philharmonic, Orquestres de Kíev, Gewandhaus Leipzig, Miami, Durban, Auvergne, Simfòniques Nacionals de Xile, Espanya, Bèlgica… i quasi totes les formacions Simfòniques Espanyoles.

També va ser director principal de l’Orquestra Simfònica de Balears i The World Orchestra des de 2005, amb els qui realitza 15 gires en quatre continents. Vicent ha sigut, des de fa dècades, pioner en l’exploració de nous formats i públics per a la música clàssica. Va dirigir produccions d’òpera en el Teatre Real de Madrid, el Teatre del Liceu de Barcelona, l’Òpera de Leipzig, el Teatre de la Maestranza Sevilla… Treballa com a director Musical amb l’aclamada formació Operística/Teatral “La Fura dels Baus” des de 2014.

Ha sigut guardonat amb el Premi d’Interpretació de Joventuts Musicals Internacional, el Premi de les Arts “Ciutat de València” 2013 i el Premi “Óscar Esplá” Ciudad d’Alacant. És Ambaixador internacional designat per D.Federico Mayor Saragossa per a la Fundació Cultura de Paz.

Els músics que conformen aquesta gran orquestra delectaran als assistents amb un programa d’alta qualitat musical amb obres de Don Giovanni, Obertura de Mozart, la Simfonia n.1 en Re M Op.21 Clàssica de Prokofiev i la Simfonia n.7 de Beethoven.

Des de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira mostren la seua satisfacció per comptar en aquest espai cultural amb aquesta gran orquestra de joves alacantins i de diferents nacionalitats i oferir així un extraordinari concert als seus espectadors.

Pots adquirir la teua entrada a través de Instant Tiquet, Taquilla Auditori, Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta Moraira.