La Regidoria de Festes recupera dies de concerts programant un total de quatre nits de concerts, del 5 al 8 d’octubre.

El concert de Macaco serà el plat fort de la programació de concerts per a les Festes Patronals de Petrer. Així ho ha anunciat l’alcaldessa i regidora de Festes de l’Ajuntament de Petrer, Irene Navarro, qui ha desvetlat totes les actuacions musicals que tindran lloc durant els dies de festes.

Enguany, gràcies a com cauen les Festes Patronals en el calendari, es recuperen dos dies de concerts. D’aquesta manera, l’activitat musical arrancarà el divendres 5 d’octubre en el Parc 9 d’Octubre. Després dels actes d’inici de festes, com són el pregó, la Salve marinera i la alborada, l’escenari del 9 d’Octubre acollirà l’actuació dels grups “La Fúmiga” (estil txaranga reggae-punk), “Fuckop Family” (estil ragga metall) i “Va de Bo” (estile rock-Ska).

El dissabte 6, també en el Parc 9 d’Octubre, tindrà lloc el concert jove a càrrec de Macaco.

El diumenge 7, igualment en el Parc 9 d’Octubre, hi haurà un tribut a Mecano de la mà del grup “Rondalla”, l’actuació de grup eldense “Olivia”, per a acabar la nit musical amb “DJ Santy Mataix”.

La quarta i última nit de concerts serà el dilluns 8, quan l’activitat musical es trasllade al Parc El Campet, on els assistents podran gaudir de l’actuació de “Scorcia Big Bang Boom”, amb més de 20 músics sobre l’escenari; i el concert-tribute “Males companyies, homenatge a Joaquín Sabina”.