Aquesta exposició, organitzada per la Regidoria de Turisme i per la Confraria del Castell de l’Olla, va voler posar en valor el vessant cultural associada a aquest esdeveniment pirotècnic. Els artistes que han col·laborat amb es Castell de l’Olla durant tots aquests anys i les obres dels quals es van poder contemplar en aquesta exposició són: Pepe Azorín, autor del cartell de la primera edició, Miguel Calataiud, Manuel Boix, Uiso Alemany, Ramón de Soto, Carmen Calvo, Sigfrido Martín Begue, Vicente Peris, Equipe Límit, Joan Castejón, Antonio de Felipe Jarr, Luis Lonjedo, Rafael Armengol, Julio Quaresma, Cale Carratalá, Horaci Silva, Luis Francisco Esplà, Pepe Biot, Vicente Peris, Victoria Cano, Santiago Relanzón, Mc Diego, Martin Forés i Lina Vila.

L’edil de Turisme, Anna Alvado, manifestava la seua satisfacció per la realització d’aquest acte, “aquesta exposició posa de manifest el treball realitzat per la confraria del Castell durant tot aqueix temps, perquè aquest esdeveniment tinga un vessant cultural important. Totes aquestes obres enriqueixen el patrimoni cultural alteano i han de tenir més visibilitat. Vull agrair als companys de Cultura la seua col·laboració per a poder realitzar aquest acte.”

Enguany també va lluir l’entrada de la Casa Vila Gadea, unes banderoles amb les imatges dels col·laboradors més importants de l’esdeveniment, a iniciativa de la Confraria del Castell. Alvado els donava l’enhorabona per aquesta acció, “aquestes banderoles vestien l’entrada a l’esdeveniment i, al costat de l’exposició de l’els 32 cartells, s’augurava la celebració d’un esdeveniment extraordinari, com així va succeir”.