La mostra arreplega el treball de la ballarina i fotògrafa Laila White, nascuda en els camps de refugiats de Tindouf (Algèria), i que als 7 mesos va contraure la poliomielitis. Des de molt jove va sentir la necessitat d’explorar i expressar la seua creativitat a través del moviment i la fotografia. Va començar a ballar professionalment en el projecte “Cos a esdevenir” de Marisa Brugarolas en 2013. Des de llavors ha participat com a ballarina en projectes amb Carolina Droller i Neus Canalias.

Forma part regular de la companyia galesa Jessie Brett Danse Co. amb la qual he presentat les obres “Elevator” i “I’m normal”. Aquesta última va rebre el segon premi del Primer Certamen Coreogràfic Escena Mobile de Sevilla a l’abril de 2017.

Així mateix, com a artista plàstica ha exposat la seua obra fotogràfica en espais expositius de Girona i Madrid. Actualment, està col·laborant amb Antonio Quiles, Taiat Dansa i una nova obra amb Jessie Brett.

A més de les obres fotogràfiques de Laila White, l’exposició reuneix algunes instantànies realitzades per Rocío Flores i Carmen candelera, resultat d’un Taller realitzat en Dansa Mobile (companyia de dansa inclusiva que inaugura Fitelx 2018 el dissabte 28) i coordinat per Javier Del Carrer.

La mostra s’inaugura el dimecres 25 de juliol a les 20:30h, en la sala La Nau del CCC L’Escorxador, on podrà contemplar-se fins al pròxim dia 5 d’agost.