Ja estan a la venda les entrades per al musical de L’HORTA TEATRE LES 3 PORQUETES que es representarà dilluns que ve 10 de setembre, a les 18:00 hores en el Teatre Principal.

ELS 3 PORQUETES és un espectacle musical per a públic infantil i familiar que posa en escena una sorprenent i divertida revisió del clàssic infantil “Els tres cerditos”. En la seua proposta, el llop és un estel de la cançó i les tres cerditas els seus fans nº1. El banquet, per tant, està servit. No obstant açò, més d’una sorpresa en aquesta trepidant aventura farà que gens succeïsca segons el previst.

Una vibrant actualització del conte tradicional que compta amb cinc intèrprets i una escenografia que evoca el món dels concerts (pantalles de leds, focus mòbils…) La música se sustenta en melodies i ritmes llatins (des de cadències populars d’origen ancestral al reggaetón més saborós i altres estils electro-llatins). Un apartat musical i coreogràfic que dota de personalitat pròpia el muntatge allunyant-ho de l’estil “Disney” d’altres musicals. És una coproducció de L’Horta Teatre i Eventime Produccions amb text i música de Roberto García i adreça de Idoya Rossi.

La Companyia L’Horta Teatre és una companyia amb 41 anys de presència al panorama teatral, al llarg d’aquests anys, ha produït més de 30 espectacles destinats al públic infantil i adult. Ha realitzat més d’1.800 representacions i ha generat un saber fer que ha definit el nostre posicionament artístic i també nostra pròpia cultura empresarial. En aquest sentit, els espectacles de L’Horta Teatre, tenen un segell particular que els diferència i els identifica com a propis, que els fa recognoscibles pel públic com un “producte” de la nostra companyia. La responsabilitat que açò siga així recau sobre Roberto García, director artístic en els últims deu anys.

La venda d’entrades anticipada és en la casa de cultura, de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 14:00 hores o ben cridant al telèfon 965470914. L’entrada també es podrà adquirir dues hores abans de l’actuació en la Taquilla del Teatre Principal.