Dilluns que ve 28 de juny, sota el lema “Mutxamel Diversa”, es podrà gaudir en horari de 19 a 22 h al llarg del Passeig de la Constitució, de tallers i activitats variades perquè puguen participar des dels més joves fins als més majors per a celebrar el Dia de l’Orgull.

Segons explica, Inmaculada Pérez, Regidora d’Igualtat, comptarem des de contacontes “La Perruca de Lucca”, per als més xicotets de la casa amb una gran aposta educativa per a trencar els rols de gènere, fins a activitats i tallers per als més majors.

A la Casa de la Joventut, també es podrà visitar l’exposició cedida per la Universitat d’Alacant, “Visibilitat Trans. Un projecte d’Identitats”, la qual estarà acompanyada d’un taller de grafiti a càrrec del Col·lectiu Oz. A més, es visualitzaran curts d’ Alicante Entiende, qui oferirà a més una xarrada sobre orientació sexual i identitat de gènere. També, podrem gaudir del taller de ràdio amb entrevistes i temes d’interés. Tot això i moltes més activitats i sorpreses per a un dia en què els colors, l’alegria, el respecte i la diversitat formaran part dels carrers de Mutxamel.