Profunda i refrescant nit, Neuman i Cervesa Alhambra respectivament ens van delectar en el Teatre Principal d’Alacant amb un esdeveniment entranyable ple de sonoritat i exaltació dels sentits.

No sense abans gaudir d’una xicoteta trobada oberta al públic en Syrah Wine Bar on podíem parlar amb Paco, el cantant, proper, sobre l’essència dels seus treballs musicals. Ja fa més d’una dècada de les seues caminades, comenta que la seua música connecta amb aqueixa bogeria que ell defineix com la motivació per a engalipar-se en diferents projectes i creen les seues melodies embolicades en serenitat, sensibilitat i emocions fins i tot esquinçadores o lleugeres segons necessite expressar.

Melodies que vam poder apreciar tant en l’esdeveniment obert al públic com en el Teatre, amb unes 150 persones en un escenari que es va tancar per a tots els assistents; el cantant donava l’esquena a una translucida tela negra que ens deixava intuir i separava les butaques, aquestes buides, però il·luminades, donant un efecte únic, càlid i molt familiar. Tots part del mateix escenari, tan íntim i autèntic. Aquestes i altres experiències són les que et trobes en Moments Alhambra.

Bé, què dir de la seua música? Neuman té tons que fan transparent el seu interior, cavernes obertes a un cel blau, oceà i grisos, curiosament neu alhora, en una boira fresca i cavalls cavalcant al són. Tot açò despertava una personal imaginació que posava en aquest nomenat context i ens traslladava d’un paisatge a un altre.

Aleshores… poder escoltar; parar i sentir.