Eva Torres és una formadora especialitzada en escriptura creativa que al costat de Pablo Medel inicien des de setembre la seua proposta per al curs 2018-19.

Enguany s’inicia un grup de nova creació des d’octubre de 2018. Els nous tallers són a càrrec dels Tallers d’Escriptura Fuentetaja. Açò significa que seran una modalitat de sessions cada setmana. A més de dos nous grups d’iniciació que tindran lloc els dimarts i els dimecres, es tindrà l’oportunitat de cursar un taller d’escriptura avançat amb un altre professor, així com la novetat d’un taller de poesia. La informació es troba en aquest enllaç on podreu consultar tota la informació sobre aquest tema: http://taller-de-escritura-alicante.com/. Tots aquests tallers s’impartiran en la Llibreria Pynchon&Co.

Els grups del curs passat, reprendran el curs durant el mes de setembre, en principi dijous alterns a la vesprada de 17,30 a 19,30h. Es començarà en la llibreria Pynchon&Co, però partir d’octubre canviaran d’ubicació.

El resum de l’oferta dels tallers 2018-2019 queda de la següent manera:

  • Cada dilluns 17-19h: Poesia (a partir d’octubre) en llibreria Pynchon&Co (Poeta Quintana, 37), impartit per Pablo Medel (Fuentetaja).
  • Dilluns alterns 19-21h: Nivell iniciació (actiu des de juny de 2018 i actualment), impartit per Eva Torres.
  • Cada dilluns 19-21h: Nivell avançat (a partir d’octubre) en llibreria Pynchon&Co (Poeta Quintana, 37), impartit per Pablo Medel (Fuentetaja).
  • Cada dimarts 19-21h: Nivell iniciació (a partir d’octubre) en llibreria Pynchon&Co (Poeta Quintana, 37), impartit per Eva Torres (Fuentetaja).
  • Cada dimecres 18-20h: Nivell iniciació (a partir d’octubre) en llibreria Pynchon&Co (Poeta Quintana, 37), impartit per Eva Torres (Fuentetaja).
  • Dijous alterns 17’30-19’30h: Nivell intermedi (es reprèn el 6 de setembre) en llibreria Pynchon&Co (Poeta Quintana, 37), encara que a l’octubre canviarem d’ubicació. Impartit per Eva Torres
  • Dijous alterns 17’30-19’30h: Nivell avançat (es reprèn el 6 de setembre) en llibreria Pynchon&Co (Poeta Quintana, 37), encara que a l’octubre canviarem d’ubicació. Impartit per Eva Torres.

Els preus es mantenen iguals (la tarifa que hi haguera vigent quan es van inscriure). Per a l’alumnat nou , el preu per mes és de 40€ (100€/trimestre), i per a qui es matriculen en els tallers setmanals que donaran començament a l’octubre (a càrrec de l’Escola d’Escriptura Creativa Fuentetaja), hauran d’informar-se i matricular-se a través d’aquest enllaç: https://fuentetajaliteraria.com/taller-de-escritura-alicante/