Novelda estarà present aquest pròxim cap de setmana, del 22 al 24 de febrer, en la segona edició d’Alacant Gastronòmica, trobada de l’estil de vida mediterrani, que es desenvoluparà en la Institució Firal Alacantina.

Aquesta iniciativa, que sorgeix des de Diputació d’Alacant, Cambra de Comerç d’Alacant, Casa Mediterrani i IFA, aglutinarà en més de 150 expositors les diferents especialitats gastronòmiques de la província, amb denominacions d’origen, marques de qualitat i productes de la terra. A més al llarg del cap de setmana es realitzaran tallers per a escolars, degustacions amb venda al públic, demostracions i tastos.

L’Ajuntament de Novelda es presenta en aquesta segona edició abrigallant a les empreses agroalimentàries de Novelda, amb la intenció de mostrar la riquesa gastronòmica i turística que posseeix el municipi.

El regidor de turisme, Francisco Sepulcre, destacava la importància que s’està donant a l’àmbit gastronòmic des de la regidoria a través de diferents campanyes, i assenyalava que durant la participació en la Fira Novelda presentarà la pròxima edició de la Ruta de Tapes per a donar a conéixer a tot el públic un dels interessos gastronòmics de la localitat que millor mostra els pilars alimentaris de Novelda: raïm, espècies i safrà”.