Aquest dissabte en Las Cigarreras el projecte Sindicato Ruido Costablanca va presentar en concert a tres de les bandes més prometedores i amb propostes més interessants actualment a Alacant. El Sindicat és una iniciativa que “transcendeix les fronteres municipals” a la província d’Alacant al qual s’han sumat onze projectes musicals.

La proposta va estar formada per:

La Jetée que al setembre de 2017 van llançar el seu primer EP, Accidents i tempestes i aquest passat 31 de gener el mini-LP Produeix Monstres, títol inspirat en un gravat de Goya

No Habite Knobs, els alacantins estan de tornada amb un nou treball anomenat Constant Random Movement. Amb la seua mescla de sons electrònics, rock i ambient, presenten el seu segon EP.

Miclono una banda d’electrònica experimental que té com a premissa

Miclono

Miclono

principal la producció d’espectacles i instal·lacions audiovisuals per a ser vistos i viscuts en directe.

Nosaltres vam anar a veure a Miclono que com assenyalen també els companys de la revista Alacant Live Music «és el resultat d’unir 4 perfils creatius diferents amb una passió comuna per la música electrònica i una gran inquietud per l’art i la producció digital».

Som veïns del nostre projecte periodístic amb Miclono en els Boxs de Las Cigarreras i, confirmat, aquest fet ens permet estar molt prop de les seues músiques. …se’ns fiquen gratament a casa.