Malgrat que els mesos van passant i les mesures semblen estar estancades, la Sala de concerts de Sant Joan d’ Alacant aconsegueix resistir el temporal i torna amb una programació molt variada. Els concerts continuaran amb les mateixes mesures que la temporada anterior ja que no hi ha avanços per part de la Generalitat en aquest terreny. De moment, les entrades continuaran sent per agrupacions de persones, asseguts, amb distància de seguretat, màscara i la resta de mesures higièniques.

Des de Sala Euterpe ens asseguren que “confiem que les mesures es vagen relaxant les pròximes setmanes i puguem augmentar l’aforament dels concerts, ara mateix només estem treballant amb 30 localitats”. Sent conscients de la situació crítica que viu aquest sector en concret, Raquel i Fran, gerents de Sala Euterpe, confien a “tornar a la naturalesa de les sales, amb gent dempeus i podent ballar encara que siga amb màscares al més prompte possible”.

Malgrat que la situació és complicada, no desisteixen de la seua obstinació i ens presenten aquesta nova temporada que segueix amb la seua mateixa línia programàtica i que, pese al hàndicap d’haver d’estar asseguts, continua alternant els concerts acústics amb els elèctrics.

Les dates previstes per a aquesta temporada, mancant alguna confirmació més són les següents:

Luback (2 oct.), Dani Flaco (8 oct.), Mossegue (9 oct.), Javi Medina (10 oct.), Xeco Rojo (15 oct. ), Awimaüe (16 otc.), Fran Mariscal (24 oct.), Rebeca Jiménez (29 oct.), Cors Elèctrics (30 oct.), Júnior Mackenzie (12 nov.), Paula Mattheus (13 nov.), Pipo & Travelin’*Band (20 nov.), Ainoa Buitrago (27 nov.), Patricia Lázaro (28 nov.), Hukuna Tanaka (3 des.), Rubén Pozo (10 des.), Malasangre (11 des.)

Aquesta temporada es caracteritza per una mescla d’artistes que trepitgen per primera vegada aquest escenari i molts altres que ja són fixos en les programacions de la Sala. En aquesta temporada els estils són realment variats, per a arribar a tota mena de públics amb la mescla de cançó d’autor, amb el rock més clàssic, rock meridional, flamenc fusió, rap, pop, fins i tot rock ranchero. Una gran varietat però amb una qualitat artística sublim en totes les propostes.

A més Sala Euterpe continua una temporada més venent les entrades sense despeses de gestió repercutits a l’espectador, “seguim compromesos amb la situació i no volem que el nostre públic continue assumint aquestes despeses extra, som conscient que la situació és difícil per a tothom i és moment de fer les coses una mica més fàcils”.

Les entrades ja poden adquirir-se en www.salaeuterpe.com on està tota la informació dels esdeveniments i els artistes.