El dijous 3, divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de febrer arriba al Teatre Principal d’Alacant “La Función que Sale Mal”, guanyadora del Premi Olivier a la millor comèdia, entre molts altres. De la mà de les companyies SOM PRODUEIX, NEARCO PRODUCCIONS, COURE PRODUCCIONS I OLYMPIA METROPOLITANA, i dirigit per Sean Turner en la versió espanyola, aquest espectacle és una mescla entre Monty Python i Sherlock Holmes.
«LA FUNCIÓ QUE SALE MALAMENT» ens presenta a un grup amateur de teatre en l’estrena de la seua obra en la qual, com el propi títol suggereix, tot el que pot eixir malament, ix malament! Els actors, propensos als accidents, lluiten contra les adversitats fins a la mateixa caiguda del teló, amb unes conseqüències divertidíssimes i irreparables.
Aplaudida per més de 8 milions d’espectadors des de la seua estrena a Londres (2012) i representada en més de 30 països fins hui, «LA FUNCIÓN QUE SALE MAL» és actualment la comèdia de major èxit en el món.

PREUS  / DESCOMPTES
Pati i Club: 27€ 25% + 65 anys
Llotja correguda: 23€ 25% – 25 anys
Amfiteatre: 19€ DESCOMPTE BIENVENIDA: 20% en les
entrades del dijous 3

El Teatre Principal continua amb els seus espectacles infantils aquest dissabte 5 de febrer a les 12:00h amb una nova sessió de contes en anglés per als més xicotets: CINDERELLA”, d’ARENA APRÉN i interpretada per Eva Mataix.
KIDS&STORIES porta el clàssic conte “Cinderella” al Teatre, només que aquesta vegada, una Ventafocs molt particular necessitarà la vostra ajuda per a contar la seua història.
Música, ball i dues germanastres super divertides que et faran riure de valent. Un conte per a xicotets i majors amb tots els ingredients del clàssic però amb una visió nova que ens recordarà que la màgia existeix i els somnis es poden complir.
Entrada única: 5€