El Museu de Aguas de Alicante va acollir una nova trobada del seu iniciativa “Club de Lectura” que té lloc els últims dijous de cada mes, organitzat al costat de la Plataforma 17 Muses. En aquesta ocasió, els participants van tindre ocasió d’assistir a la presentació del llibre “La xiqueta del mercat” a càrrec de la seua autora, Olga Mínguez, per a després debatre al costat d’ella entorn de l’obra.
Aquest “Club de Lectura” forma part de la programació cultural presentada pel museu per al primer semestre de 2023, oferta dins de la qual Aigües d’Alacant inclou projeccions de cinema, concerts dels estils musicals més variats o representacions teatrals, entre altres.
Olga Mínguez Pastor ha publicat “Passatges a Orà”, “Solos en el cim”, “El capvespre de Cristall”, “La qual cosa el temps mai va curar” i una recopilació de teatre breu. En 2010 va fundar la companyia Melpómene Dacria. El seu text “Cartes d’amor sense remitent” va ser seleccionat com a lectura dramatitzada per al XV Saló Internacional del Llibre Teatral.