La web ticketalcoi ha tingut un total de 214.967 visites a les seues pàgines durant l’últim any. Lògicament la portada ha sigut la pàgina que ha registrat més visites, la segueix l’agenda cultural i a continuació la venda d’entrades per al Tirisiti i el campament Real.

Recordem que quan es va presentar Ticketalcoi, es va explicar que aquesta web seria la ‘tiquetera’ per a vendre les entrades dels esdeveniments culturals de la nostra ciutat i que l’objectiu era més ampli, ja que a més la web inclou informació d’entitats i associacions locals, i una agenda que engloba la major part de les activitats que es fan en la nostra ciutat, no solament de les quals es venen entrades, també les gratuïtes, convertint-se així en l’agenda cultural que engloba tots els esdeveniments i que tant s’havia demandat a Alcoi.

Les activitats es diferencien pel color de fons segons la seua tipologia Art /Exposicions, CCJ, Cinema, Dansa, Deportes, Economia, Escena, Festa, Fotografia, Mosrta de Teatre, Música, Unes altres, Rutes, Teatre, Titelles i Turisme.

Quant a les dades, hi ha hagut un total de 36.944 usuaris diferents, sent el 60,1% dones i el 39,9% homes. Per edats, el 34% dels accessos han sigut de persones de 35 a 44 anys, el 22% de 25 a 34 anys, el 21% de 45 a 54 anys, el 12% 55-64 anys, el 6% majors de 65 anys i el 5% de 18 a 24 anys.

La major part dels accessos s’han fet des de mòbil un 54,56%, amb ordinador un 39,17% i un 6,27% amb táblet.

El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que “Estem satisfets perquè Alcoi disposa d’una tiquetera realitzada per una empresa de la ciutat, que ens permet oferir un major control sobre els processos de venda d’entrades, així com canalitzar tota l’oferta cultural com d’altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal”..

“Cal ressaltar l’edat dels usuaris, ja que quan va començar la major part eren menors de 35 anys, ara veiem que internet no és només per als joves i que les noves tecnologies cada vegada són utilitzades per més persones”, indica Llopis.

TicketAlcoi també inclourà l’agenda d’esdeveniments esportius puntuals que es faran en la ciutat com la ‘Color Road’, ‘Mitja Marató’, etc.