El divendres, 7 de febrer, va arrancar una nova edició del Cicle Cinema en Valencià, a les instal·lacions de la Seu Ciutat d’Alacant de Sant Ferran 40 i, per primera vegada, el cicle es programa també al campus d’Alcoi de la UA, que també va començar  el divendres, 7 de febrer.

El programa de projeccions previst per a la Seu d’Alacant inclou set sessions i s’encetarà amb la pel·lícula La Lego pel·lícula 2, a la qual seguiran Els Increïbles 2Bèsties fantàstiquesEls crims de Grindelwald; Pokémon: Detectiu PikachuToy Story 4En Ralph trenca Internet, i La societat literària i el pastís de pela de patata. Les projeccions es duran a terme a les 18 hores a la sala de conferències i sala polivalent de la seu amb entrada lliure limitada a la capacitat de l’espai. Aquest cicle està organitzat pel Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA, la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, La Cívica – Escola Valenciana, l’Institut d’Estudis Catalans i el projecte UA en Valencià.

A més, enguany el cicle arriba per primera vegada al campus d’Alcoi de la UA i oferirà quatre projeccions els divendres a les 18 hores, a partir de demà, 7 febrer. El programa inclou les pel·lícules El nadó En CapEls Increïbles 2Capità Calçotets, i En Ralph trenca Internet. Les projeccions tindran lloc a la sala d’actes del campus en l’edifici Cambra de Comerç (Carrer de Sant Francesc, 10), amb entrada lliure limitada a la capacitat de la sala. Aquest cicle està organitzat pel vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA, el Campus Alcoi UA, l’Ajuntament d’Alcoi, Fundació Mutua Levante, Cambra de Comerç d’Alcoi, Escola Valenciana, l’Institut d’Estudis Catalans i el projecte UA en Valencià.

Programa Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40)

LA LEGO PEL·LÍCULA 2 (infantil, animació)
Divendres 7 de febrer a les 18.00 h. Sala de conferències

BÈSTIES FANTÀSTIQUES. ELS CRIMS DE GRINDELWALD (no recomanada per a menors de set anys)
Divendres 14 de febrer a les 18.00 h. Sala de conferències

TOY STORY 4 (infantil, animació)
Divendres 21 de febrer a les 18.00 h. Sala de conferències

LA SOCIETAT LITERÀRIA I EL PASTÍS DE PELA DE PATATA (no recomanada per a menors de set anys)
Divendres 28 de febrer a les 18.00 h. Sala de conferències

Programa Campus d’Alcoi

EL NADÓ EN CAP (infantil, animació)
Divendres 7 de febrer a les 18.00 h. Sala d’actes Campus d’Alcoi UA

CAPITÀ CALÇOTETS (infantil, animació)
Divendres 14 de febrer a les 18.00 h. Sala d’actes Campus d’Alcoi UA

ELS INCREÏBLES 2 (infantil, animació)
Divendres 21 de febrer a les 18.00 h. Sala d’actes Campus d’Alcoi UA

EN RALPH TRENCA INTERNET (infantil, animació)
Divendres 28 de febrer a les 18.00 h.Sala d’actes Campus d’Alcoi UA