El Patronat de Turisme Alacant City&Beach llançarà una nova convocatòria del “Bo Gastronòmic” amb 500.000 euros per a ajudar al sector hostaler. La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha informat d’aquesta nova edició dels bons que tan bon acolliment tenen entre consumidors i establiments.

La campanya del “Bo Gastronòmic” es posarà en marxa la segona quinzena d’octubre per a consumir els bons del 2 al 19 de novembre. Els bons tenen un valor de 50 euros pels quals l’usuari abona 25 euros amb un màxim de 15 bons per persona.

Poquet ha destacat que “hem decidit mantindre l’aposta econòmica més elevada, 500.000 euros, després de consensuar amb el sector les mesures per a minimitzar l’impacte de les obres de transformació urbana”. Les dates de llançament i consum han sigut acordades amb les associacions d’hostaleria de la ciutat.

Amb aquesta quantia s’assegura un retorn mínim d’un milió d’euros per als establiments alacantins.

“Totes les edicions dels bons gastronòmics han resultat un èxit i estem convençuts que en aquesta ocasió també ho seran ja que és una iniciativa de la qual es beneficien tant els ciutadans com els hostalers”, ha assenyalat l’edil.

Els ciutadans podran adquirir els seus bons en la web www.bonogastronomicoalicante.es que gestiona la Cambra de Comerç d’Alacant després del conveni signat amb el Patronat de Turisme.

Els beneficiaris han de ser majors d’edat i estar empadronats a Alacant per a poder accedir a la compra dels bons. I els establiments també han d’estar situats en el terme municipal.