Àgora Mediterrània 5.0 arriba a la seua fi aquest dimarts 30 de juny amb un tema interessant: ‘Modes i tendències a gastronomia. Com han canviat els clients’. En aquesta IX trobada participaran Elena Arzak (@arzakrestaurant), que com sabeu dirigeix al costat del seu pare el restaurant Arzak, amb tres sols Repsol i tres estreles Michelin; i Marián Martínez (@cenadordeamos), directora també de la Pèrgola de Amós, amb els mateixos guardons. Ls ‘benvinguda/comiat’ des de MEG la farà en aquesta ocasió la seua presidenta, María José San Román (@mariazafran), al capdavant del Grup Gurmet Alacant amb el ‘bisoleado’ i ‘estrellat’ restaurant Monastrell com a vaixell almirall, qui fa dos mesos presentava el primer d’aquestes fructíferes trobades, tancant així el cicle d’aquest ‘5.0’ ara com ara… En aquesta ocasió comptarem amb dos moderadors idonis per a parlar de modes i tendències gastronòmiques: María Ritter -directora de la Guia Repsol- i Juan Duyos -que ha dissenyat unes exclusives pantalles protectores perquè puguem ensenyar la millor dels nostres somriures al client-, que acolliran la trobada des del compte de @guiarepsol a partir de les 17.00 hores.

La VIII trobada, que va tindre lloc el dimarts 23 sota el títol ‘We ca do it! La solidaritat en el plat’, va comptar amb la participació de Ada Parellada, al capdavant del restaurant Semproniana i Eva G. Hausmann, membre de l’organització Food4Good. Ambdues van parlar de la generosa labor que van fer donant menjar -i a més d’una manera sana, econòmica, sostenible i equilibrada-, tant a personal sanitari com a la gent més necessitada; alguna cosa que es pot continuar fent, com bé va exposar Annette Abstoss amb la seua proposta del Menú Cercle, una iniciativa llançada ja per exemple a la Generalitat i que si veu la llum serà un salvavides perquè ningú passe fam sense suposar un gran esforç. La moderadora en aquesta ocasió va ser l’adorable actriu i gastrònoma confessa Cristina Brondo.

Si voleu veure de nou l’última trobada i prendre nota del munt d’iniciatives solidàries de les quals es van parlar per si voleu escriure’ls per a col·laborar, ja el tenim pujat al canal de YouTube de MEG: https://youtu.be/r6sj_vtuz9c, on continuen disponibles la resta de lliuraments d’Àgora Mediterrània 5.0. també per destacats.