A CAUSA DE LA CRISI DEL CORONAVIRUS S’AJORNA TOTS L’ESPECTACLES DE AQUEST CAP DE SETMANA DEL TEATRE PRINCIPAL D’ALACANT.

El dijous 12 a les 20.30 h i el divendres 13 a les 20.30 h neix Rhapsody of Queen, un espectacle en el qual quatre cantants internacionals i una gran banda de rock, interpretaran els èxits més importants de la Reina, acompanyats d’una gran pantalla tècnica i visual per no deixar indiferent a ningú. Totes les ubicacions estan esgotades.  (A CAUSA DE LA CRISI DEL CORONAVIRUS S’AJORNA L’ESPECTACLE)

Dissabte 14 a les 12h, KIDS&STORIES “GOOD MORNING TREE”.Nens i adults gaudiran d’un narrador molt sensorial on es poden percebre olors, textures, sons i colors del bosc durant el pas de les estacions. Una història que despertarà els sentits.

Preu únic de 5 euros.

Eduardo Vasco

Eduardo Vasco

A les 6 de la vesprada al saló del teatre el director d’escena, Eduardo Vasco realitzarà una conferència sobre el teatre clàssic a escena, l’entrada és gratuïta fins a plena capacitat.

Dins de la IV edició de FITCA, el dissabte 14 a les 20h serà a el principal «Entre Bobos Anda el juego» de Francisco de Rojas Zorrilla, en una versió de Yolanda Pallín i dirigida per Eduardo Vasco. Una comèdia de figureta, un subgènere de la comèdia de mantell i espasa, en què un personatge carregat de cobdícia, orgull i pedantry, caricatures i es torna enredat fins al final.

Preu

Pati i Club 25 €

Palco Run 18 €

Amfiteatre 12 €

Descomptes:

+ 65,-25, D, U,

ET, B10 i BT.

Durant la funció de «Entre Bobos Anda el juego» els nens podran gaudir amb la seua entrada de CANGURO un taller de teatre, en el qual es jugaran amb les històries clàssiques de l’edat d’or.

Preu

Entrada general cangur 8 €

Multi d’entrada de cangur  6  €(de dues entrades)

informació i inscripcions:

https://www.teatroprincipaldealicante.com/

A causa de l’esclat del coronavirus i de les restriccions a l’abandonar el país de menors imposats pel govern francès, es Posposa el concert de Montserrat Martí i los Chicos del Coro de Saint Marc el diumenge 15. La nova data es comunicarà més endavant.