Falta just un mes per a la celebració, els dies 5 i 6 de maig a les 19.30 hores a l’auditori de la Casa de Cultura, del Festival Internacional de Cors de l’Alfàs 2023. Una cita polifònica solidària bolcada enguany amb l’Associació Alacant per a la lluita contra el Càncer.
Donatiu per concert 7 euros, i bo de dos dies 12 euros. Es pot consultar tota la informació en l’adreça: livemusicalalfas.com o a la Casa de Cultura de l’Alfàs.
1r concerte Festival Internacional Cors l’Alfàs 2023, 5 de maig, 19.30 hores a la Casa de Cultura, amb l’orfeó Cantábile d’Alacant; Costa Blanca Male Voice Choir, i la Coral Polifònica L’Alfàs Canta
2n concerte Festival Internacional de Cors l’Alfàs 2023, 6 de maig, 19.30 hores a la Casa de Cultura, amb la Coral de la Universitat d’Alacant i Raumklang de Noruega.
El director del Festival Internacional de Cors, José Antonio Rubio, ha  incidit en la qualitat de totes dues cites polifòniques, concentrant veus de més de 25 nacionalitats, un detall que enriqueix aquesta concentració coral, ja que es converteix en un motiu més per a acostar-se a aquesta localitat de la Marina Baixa, i en una breu escapada, gaudir de la seua variada oferta cultural. Un atractiu afegit al seu ja conegut bon clima i el seu valuós patrimoni natural. Tot un reclam turístic, al qual cal afegir el seu tarannà solidari i humanitari, que el converteixen en una cosa extraordinària.
L’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicente Arques, al costat del regidor de Cultura, Manuel Casado, s’ha referit precisament a l’oferta cultural, els seus efectes saludables i enriquidors en residents i visitants, sent el Festival Internacional de Cors de l’Alfàs un reflex del caràcter multicultural i cosmopolita d’aquesta població de la Costa Blanca, a més de destacar pel seu compromís amb causes que afecten a tota la societat, enguany posant el focus en l’Associació Alacant per a la lluita contra el Càncer.
Dos concerts extraordinaris, Donatiu per concert 7 euros, i bo de dos dies 12 euros. Més informació en l’adreça: livemusicalalfas.com o a la Casa de Cultura de l’Alfàs.