Vinos Alicante Denominació d’Origen Protegida renova la seua pàgina web, aprofitant la seua nova campanya publicitària “Vino para quedarse”, protagonitzada pel xef 3 estels Michelín Quique Dacosta.

La pàgina web està dissenyada per a tots els dispositius sota el format “responsive”, amb funcionament més fluït, i està destinada a donar millor informació i “refrescar” la imatge de la DOP, adaptant-la a les noves tendències tecnològiques i estètiques. S’ha conservat el mateix domini www.vinosalicantedop.org, però ara amb serveis més visuals i intuïtius per a proporcionar més usabilidad i comoditat.

La web estrena també un millorat disseny del mapa de les zones de producció, on estan indicades les localitzacions dels cellers, per a la seua cerca millorada, amb possibilitat de la seua integració dins de Google Maps per a construir la ruta fins a les mateixes. La pàgina ara conté un “footer” amb el mapa resumit del lloc web per a major comoditat a l’hora de cerca d’informació. S’han millorat també els accessos a xarxes socials que permeten compartir els continguts, per a incentivar d’aquesta manera la difusió i coneixement de la marca en aquestes plataformes.