Amb el lema “Ací construïm un futur amb migrants i refugiats” tindrà lloc en la parròquia de la Resurrecció i començarà amb un café d’acolliment intercultural
Es durà a terme un gest públic i una eucaristia presidida pel bisbe de la Diòcesi d’Oriola-Alacant, monsenyor José Ignacio Munilla
Alacant acull aquest dissabte, 26 de novembre, la celebració diocesana de la Jornada Mundial del Migrant i el Refugiat que enguany té per lema “Ací construïm un futur amb Migrants i Refugiats”. L’objectiu principal d’aquesta jornada és prendre consciència de la situació del món en el qual vivim davant el desafiament de les migracions i les oportunitats que ens ofereixen de cara al futur.
Promoguda i organitzada pel Secretariat de Migració – ASTI-Alacant, començarà a les 18.00 h en la parròquia de la Resurrecció, amb un café d’acolliment intercultural on es compartiran dolços típics de cada país. Seguidament, a les 19.15 h, tindrà lloc un gest públic de sensibilització amb el qual es posarà el focus entorn de la resposta de la nostra societat davant les persones migrants i refugiades. Després del mateix se celebrarà una eucaristia, a les 19.30 h, presidida pel bisbe de la Diòcesi d’Oriola Alacant, monsenyor José Ignacio Munilla.

ASTI-ALACANT
El Secretariat de Migració porta treballant en la Diòcesi d’Oriola-Alacant des de l’any 1990 amb la missió de promoure una resposta pastoral adequada a la realitat dels immigrants que viuen a Oriola-Alacant. A fi de disposar de personalitat jurídica pròpia i poder ampliar el seu treball institucional des del propi Secretariat es va crear en el 2003 l’Associació de Solidaritat amb els Treballadors Immigrants d’Alacant (ASTI-Alacant).