Aquest cap de setmana arriba el cicle de concerts “Sense Ampli”. Aquest cicle, subvencionat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, té com a objectiu realitzar concerts de música acústica responsable amb la contaminació sonora i fomentar espectacles de proximitat i acústics, així com el respecte entre ciutadans.

Tots els concerts són a l’aire lliure en espais urbans. Les actuacions són gratuïtes i l’entrada lliure fins a completar aforament. Totes les actuacions començaran a les 19h.

Comencem el cicle el divendres 1 d’octubre amb Joan Saldaña Quartet, que tocarà al Castell de Sant Ferran amb Dani Orts al piano (acústic), Joan Codina en el contrabaix, Quique Ramírez en la percussió i Joan Saldaña amb la seua saxo.

El dissabte 2 d’octubre Claudio H. tocarà en la Plaça de l’Ermita de Santa Cruz amb el seu grup Mestís, format per Carlos Porcel (trompeta), Benja Marpe (saxo), Francesco Severino (contrabaix), Juanlu Mas (percussió) i per descomptat Claudio H. (veu i guitarra).

Per a finalitzar, el diumenge 3 tindrem al Air Trio amb Dani Catalá (piano acústic), Vicente Climent (percussió) i Benja Marpe (saxo) tocant en la Plaça del Pont.