Aquest pròxim dimarts dia 8 de novembre de 2022 es presentarà, a partir de les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner”, a  Oriola, el llibre “Encuentros con la poesía. 16 Poetas”, publicat per la Fundació Cultural Miguel Hernández i coordinat per José Luis Zerón Huguet, amb entrada lliure fins a completar l’aforament.
El llibre recull els textos que els seus autors van llegir i van preparar en el VII cicle de Trobades amb la Poesia (del 13 d’octubre a l’1 de desembre de 2021) i va comptar amb la participació de: Consuelo Jiménez de Cisneros (13 d’octubre), Yasmina Galán Pons (20 d’octubre), Juan Ramón Torregrosa (27 d’octubre), Mercedes de Cecilia (3 de novembre), Natxo Vidal Guardiola (10 de novembre), Nieves García-Cabrero (17de novembre), Francisco José Gómez Rodríguez (24 de novembre) i Diego Villagordo García (1 de desembre). Un total de huit poetes de variada procedència geogràfica i també sensibilitat poètica, així com experiència.
El VIII cicle de Trobades amb la poesia (del 23 de març al 18 de maig de 2022) va comptar amb les intervencions de Juan José Cervetto Guijarro (23 de març), María Lorenzo (30 de març), José Iniesta (6 d’abril), Olivia Martínez Giménez de Lleó (20 d’abril), José Lupiáñez Barrionuevo (27 d’abril), Miguel Ángel Cuevas (4 de maig), Juan de Dios García (11 de maig) i  Francisco Javier Insa García (18 de maig).
En l’acte intervindran el coordinador del llibre, José Luis  Zerón Huguet; i il·lustrador del llibre i poeta José Lupiáñez Barrionuevo; la directora de la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner”, María Carmen Sánchez Mateos; i el director de la Fundació oriolana, Aitor Larrabide. L’acte està organitzat per la Fundació Cultural Miguel Hernández amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner” i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, dins de la programació de la “Tardor Hernandiana”.