El divendres 20 d’octubre a les 20,30h Álex Clavero presenta el seu xou “La nova normalitat”.

“La nova normalitat” és un monòleg còmic que resumeix tot el que ha passat des de març de 2020 fins a… Sempre! Perquè això és per sempre. Tot el que ha ocorregut arran del COVID… (No afig això de 19 perquè el virus porta tant de temps amb nosaltres que ja li podem parlar de tu). Tot ha sigut tan nou que val la pena recordar-ho i resumir-ho des d’un punt de vista simpàtic, graciós, crític i absurd… Tot molt estil Clavero, que l’única cosa que pretén amb Nova Normalitat és que et descojones igual o més que amb l’antiga. Gaudeix-la!

PREUS

Pati i Club: 18€

Llotja correguda: 16€

Amfiteatre: 14€

El dissabte 21 d’octubre a les 12h tindrem una nova sessió de KIDS & STORIES “The three little pigs”. Un pla irresistible perquè els més xicotets gaudisquen a través dels contes en anglés i en un espai exclusivament transformat per a ells.

Una versió original on tres entremaliats cerditos, Brad Pig, Gregory Pig i Johny Pig ens faran cantar, bufar, carregar rajoles i palla, decidir camins… i gaudir de la seua aventura.

PREU: Entrada única 5€

El dissabte 21 d’octubre a les 20h Teatre Romea ens porta l’obra “L’Illa d’Aire”, d’Alejandro Palomas. Amb direcció de Mario Gas i amb Nuria Espert, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Claudia Benito i Candela Serrat en l’elenc.

A Menorca, una família de cinc dones, guiades per la vella Mencía (la matriarca de la família), s’endinsen en un viatge amb barca a l’Illa de l’Aire. La desaparició d’Helena, la neta major de Mencía, està molt present en la ment de la família i, durant esta excursió, Mencía obligarà les seues filles i netes a enfrontar-se a la veritat i als secrets que oculten.

PREUS DESCOMPTES

Pati i Club: 25€ 25% + 65 anys

Llotja correguda: 18€ 25% – 25 anys

Amfiteatre: 12€ 50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatro

15% Aturats

El diumenge 22 d’octubre a les 18h Materlírica Espanya presenta la sarsuela “Gegants i capgrossos”.

Saragossa, durant la guerra de Cuba…. Dones que acudeixen a la plaça del mercat, venedores que criden els seus productes i entre elles una, que espera la carta del seu aragonés que està lluitant en la guerra, però no sap llegir…. I això portarà segones intencions, falsedats i enganys. Tot dins d’un context que ens sembla de hui dia, pujades d’impostos, apoderament de les dones, tot embolicat en una música, a vegades intimista, a vegades popular en el millor sentit de la paraula.

PREUS

Pati i Club: 35€

Llotja correguda: 25€

Amfiteatre: 18€