LA PIEDRA DE LA LOCURA presenta quatre formes d’abordar les diferents cares de la bogeria i l’alienació de l’època actual en què vivim. D’alguna manera, la presència d’un ésser alié a la família obliga els personatges a revelar confessions inesperades, dures i delirants sobre ells mateixos i sobre els altres. Amb aquesta tragicomèdia, Companyia Hongaresa, des de l’humor que caracteritza el món de Paco Zarzoso, posa el focus en una societat malalta que s’ha allunyat de la naturalesa i del que és essencial per a la pròpia supervivència.

Companyia Hongaresa presenta LA PIEDRA DE LA LOCURA, de Paco Zarzoso. Virginia i Lorenzo es troben al saló de la seua casa una nit de tempesta. Lorenzo ha telefonat a un veterinari, perquè l’animal que viu amb ells està molt malalt. El veterinari li adverteix per telèfon que DE CAP MANERA han de moure’l ni tocar-lo ja que això significaria la mort de l’animal.

Divendres 22 de març  Hora: 20.30 h. Entrada: 12 €

Pop up és un espectacle ple de ritme, colors i sons que donen vida a les experiències d’un ninot amb una esfera de paper. A través del joc, i utilitzant l’antiga tècnica dels llibres pop up, que es remunta al segle XIII (els monjos van ser els primers a desenvolupar prototips de llibres que contenien llengüetes i pestanyes de paper que feien moure’s els elements i les imatges del llibre), els xiquets  i xiquetes podran relacionar emocions amb formes i sons, i desplegar així un nou univers imaginatiu.

La companyia italiana Teatro delle Briciole es dedica a investigar amb destacats artistes de diferents experiències i trajectòries a fi de promoure una renovació en el llenguatge i el contingut de les produccions teatrals per a les generacions més jovens.

Diumenge, 24 de març  Hora: 12,00 h. Entrada: 6 € adults/ 4€ xiquets-es (promoció 5 X4)

Fitxa artística:

LA PiEDRA DE LA LOCURA

Autor: Paco Zarzoso

Intérpretes: Álvaro Báguena, Verònica Andrés, Lola López i Carles Sanjaime.

Il·luminació: Toni Sancho

Escenografía: Toni Sancho / Marcos Orbegozo

Vestuari i caracterització: Josan Carbonell

Direcció: Carles Sanjaime i Paco Zarzoso

Duració: 65’

“POP UP”

Autoria i direcció: Giulia Gall iGiovanni Guerrieri

Intèrprets: Beatrice Baruffini, Francesca Ruggerini i Paolo Romanini

Il·luminació: Emiliano Curà

Escenografia: LabTdb (Paolo Romanini)

Durada: 45’

A partir de 3 anys