Cap de setmana marcat pel teatre en el que a activitat cultural al Campello es refereix, amb l’escenificació de dues obres en dies consecutius (divendres i dissabte), totes dues a l’auditori Pedro Vaello de la Casa de Cultura i a un horari molt aconsellable: 8 de la vesprada.

El divendres 6 de desembre, festivitat del Dia de la Constitució, serà el torn de la companyia “El Pont Flotant Teatre”,

Las 7 diferencias

Las 7 diferencias

que representarà “Las 7 diferencias”, especialment dirigida a xiquets, als quals es convida a reflexionar sobre la diversitat, de manera que es presenta a les persones amb diferents característiques físiques i d’orígens diferents.

Sota la direcció de Pau Pons i Jesús Muñoz, interpreten els propis directors i Natalyd Altamirano, Ruba Barua, Seve Júnior i Zhao Hu. L’obra va obtindre el Premi al millor espectacle infantil atorgat en 2018 per l’Institut Valencià de Cultura, i Millor espectacle per a xiquets i xiquetes de la Mostra de Teatre d’Alcoi, també l’any passat.

“24-F” és la proposta per al dissabte 7 de desembre. La companyia L’Almadrava Teatre ens oferirà una comèdia entorn d’una data que va deixar petjada en la història d’Espanya: el 23 de febrer de 1981, dia en què es va registrar el colp d’estat, encara que l’endemà la vida continue. Amb aquesta premissa es pot gaudir d’una divertida història que transcorre en el magatzem d’un restaurant el dia del colp d’estat a Espanya, el famós 23 de febrer.

Almadrava Teatre és un grup consolidat a la província d’Alacant, amb molts anys de treball i nombrosos premis a la seua esquena. Dirigeix aquesta obra Diego Juan, i la interpreten Miriam Giner, Irene Serrano, Andrés Ariza, José Luis Alonso, María Martínez, Laura Tendero i José López.