L’Auditori de Torrevieja durant el mes d’agost ha programat les actuacions del Ballet de Sant Petersburg que ve a Torrevella a mostrar La Bella Durmiente, al popular actor Mariano Peña en l’obra teatral Obra de Déu, a la companyia de teatre La Murga amb l’espectacle infantil Caputxeta Roja, la versió més boja i un musical homenatge a Michael Jackson “Michael Legacy”. Les entrades ja estan disponibles en la web www.auditoriotorrevieja.com

La companyia dirigida per Andrey Batalov, el laureado Ballet de Sant Petersburg, estarà en l’Auditori de Torrevieja el dimarts 7 d’agost, per a interpretar un dels grans ballets de tots els temps, La Bella Durmiente, amb música de Tchaikovsky i coreografia original de Marius Petipa. El Ballet de Sant Petersburg és una de les escoles més antigues del món, té quasi dos segles i mitjà de vida i s’ha caracteritzat des dels seus inicis pel valor de la neteja i puresa dels moviments. Els membres d’aquesta companyia han sigut premiats en nombrosos festivals i concursos, a més d’unes grans dotes físiques.

La Bella Durmiente és un ballet de Piotr I. Tchaikovsky. Es va estrenar en 1890 en el Teatre Mariinsky de Sant Petersburg. El llibret és d’Ivan Vsevolozhsky basat en el conte «La bella durmiente del bosc» de Charles Perrault, encara que Tchaikovsky i el seu libretista van treballar amb la versió dels germans Grimm per a situar la trama del seu ballet. El ballet també presenta altres personatges de l’univers fabulós de Perrault, com el Gat amb botes o Caputxeta Roja i el llop. La coreografia original és del gran coreògraf francés Marius Petipa.

El conegut actor de cinema i televisió Mariano Peña es convertirà en el Senyor de l’Univers en la comèdia Obra de Déu el divendres 10 d’agost. Aquesta obra que ha triomfat a Nova York està escrita per David Javerbaum i dirigida per Tamzin Townsend, una coproducció de Txalo Produccions i Pentación Espectacles. Bernabé Fernández i Chema Rodríguez-Calderón completen el repartiment d’aquesta producció aclamada per la crítica.

El senyor de l’Univers, creador dels Cels i la Terra visitarà l’Auditori de Torrevieja per a reescriure els seus deu manaments. “L’autèntica història mai explicada dels protagonistes de la Bíblia: Jesús, Abraham, Moisés i Steve Jobs. Tot allò que vostè sempre va voler saber contestat pel rei de l’espai i el temps i els seus fidels arcàngels. Només t’assegurem una cosa… no podràs parar de riure”, segons indiquen des de la companyia.

En la programació d’agost, també hi ha buit per als més xicotets de la casa. Concretament, l’11 d’agost es podrà veure en l’auditori “Caputxeta Roja, la versió més boja de la història”, l’última producció de la companyia cartagenera La Murga Teatre. Aquesta és l’última producció de la Companyia, una divertida forma de conèixer el clàssic conte. Dos comptadors d’història arribaran al teatre per a explicar i representar el conte per als més xicotets. Aquesta curiosa coincidència fa que tots dos personatges tinguen obligatòriament que compartir l’espectacle i els seus personatges i amb les divertides situacions que se’ls va a presentar.

La programació d’agost acabarà el divendres 17 d’agost amb Michael´s Legacy, el millor espectacle musical sobre el rei del pop Michael Jackson en l’actualitat, segons el seu club de fans. Michael´s Legacy és un musical amb 9 ballarins en escena (si ben l’elenc supera la vintena d’actors, cantants i tècnics) i una proposta de veus en directe que cerquen recordar els grans moments de l’artista. Més de 200.000 espectadors han assistit a veure aquest musical, una una proposta de gran format i pensada per a tots els públics de la Jackson Danse Company.

A fi d’evocar al màxim els concerts de l’artista més guardonat de la història de la música pop i l’autor de l’àlbum més venut de tots els temps, l’organització compta amb «el millor impersonator del rei del pop, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista que va anar Michael Jackson».

Les entrades ja es poden adquirir en la web www.auditoriotorrevieja.com i els dimecres d’11 a 14 hores en el Centre Cultural Vírgen del Carmen de Torrevella. La taquilla s’obrirà dues hores abans de cada espectacle.