El famós Ballet del Palau de Gel de Moscou estarà hui dissabte 12 de gener interpretant “La Bella i la Bèstia”. Aquesta companyia, mundialment famosa, va ser fundada a Moscou en 1990. Compta amb un elenc de 14 patinadors, on inclouen a 4 primeres figures mundials. Per a donar-li més interacció i força al xou se sumaran 2 cantants en directe. Una combinació que satisfà als amants de la dansa clàssica i del patinatge sobre gel. Un espectacle per a tota la família. Entrades esgotades.

El Ballet va ser fundat a Moscou en 1990. Compta amb Dmitri Dmitrenko en la seua adreça, qui després de representar a Ucraïna en els Jocs Olímpics es va establir a Moscou per a impartir classes a alguns dels grans patinadors olímpics que ha donat aqueix país.

Llorejats patinadors internacionals, ballarins, cantants, acròbates i malabaristes faran que el públic gaudi d’un ampli repertori en totes les disciplines circenses i sobre gel, heretades de la gran tradició russa, que doten a l’espectacle d’un ritme vertiginós amb acrobàcies impossibles i un dinamisme màgic.

El títol triat per a la gira internacional és el reeixit conte «La Bella i la Bèstia», adaptació basada en la idea que tots coneixem de la història publicada en 1756 per Jeanne Marie Beaumont, un conte tradicional francés de gran fama mundial per les seues adaptacions, principalment per la Factoria Disney.

La companyia no necessita instal·lar una pista de gel per a realitzar l’espectacle, ja que la tecnologia ha avançat prou i posen unes plaques que permeten patinar sobre elles. Aquesta obra va dirigida a tots els públics, ja que els més xicotets podran gaudir aquest clàssic del cinema infantil i els majors amb un espectacle de música i acrobàcies sobre patins.