El cor La Muse Diversité, dirigit per Ioana German, arriba a la Universitat d’Alacant des del Canadà per a presentar un espectacle en el qual les llegendes i el folklore romanès es revelen en belles històries musicals. El concert tindrà lloc demà dimarts, 5 de juny, a les 20 hores, al Paranimf de la UA.

L’entrada serà per invitació que es pot recollir als punts habituals: MIC (Informació Cultural Museu Universitat d’Alacant i PIC (Informació Servei de Cultura. Baixos del Paranimf).

Coro La Muse Diversité, dirigido por Ioana German. Foto UA

Cor  La Muse Diversité, dirigit per Ioana German. Foto UA

Ioana German és descendent de la família Muresianu, una família d’intel·lectuals romanesos molt coneguda i estimada a Romania, que comprèn diverses generacions de músics, periodistes i historiadors. Des de la seua joventut, Ioana ha estudiat a l’Escola de Música de Brasov (Romania), on ha après a tocar el piano i la flauta. Ha participat en multitud d’activitats culturals –entre altres, ha format part del cor de cambra de l’Escola de Música de Brasov–, així com en nombroses activitats culturals organitzades pels seus familiars al museu La Casa Comemorativa de la Família Muresianu».

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda