El dimecres 28 de desembre, a les 18.00 hores, l’auditori Pedro Vaello de la Casa de Cultura del Campello acollirà el musical “Sueños Mágicos”, un espectacle ple de color, energia, il·lusió i màgia; realitzat amb veus en directe, adaptable a qualsevol època de l’any. És una de les principals propostes de la regidoria de Cultura que dirigeix Dorian Gomis per a aquestes festes nadalenques.
Amb les millors veus de la província d’Alacant que ja han escoltat en tota Espanya (han actuat en els millors concursos talent xou en la televisió a nivell de la Comunitat Valenciana i nacional, com La Veu Kids, Top Star, Family Duo, Fantastic Duo o Vull Cantar), es tracta d’un projecte jove que s’ha forjat amb el sacrifici i el treball d’un grup d’artistes amb molt de potencial i trajectòria, constants en la seua obstinació.
I ho han fet amb molt d’afecte i amb tota la il·lusió del món per a omplir les sales de pura màgia. Dirigit per la jove artista eldense Alba Ed-Dounia, que va emocionar als coaches de “La Veu 2022” (Pablo López, Antonio Orozco i Luis Fonsi es van donar la volta en escoltar la seua melodia durant la seua actuació en les audicions a cegues), el grup arriba trepitjant fort, malbaratant un gran talent i una veu única. Alba és la creadora i fundadora d’aquest gran espectacle.