L’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicente Arques, la regidora de Joventut, Isabel Muñoz, i el coordinador de FIDEWÀ, José Antonio Madrid, han presentat recentment el cartell anunciador del quart Festival Internacional de Webseries de l’Alfàs, que se celebrarà del 13 al 15 de setembre en la Casa de Cultura.

El disseny d’aquesta edició s’inspira en la mítica webserie nord-americana de ciència ficció ‘Stranger Things’, atès que enguany la temàtica de FIDEWÀ girarà entorn dels fenòmens paranormales. L’organització del festival està ultimant la redacció de les bases del concurs, que s’obriran en el termini de deu dies.

FIDEWÀ és un festival de ficció en Internet dirigit especialment al públic jove, un projecte que impulsa en 2015 l’Ajuntament de l’Alfàs per a premiar el talent dels quals comencen ara en el món de la comunicació i que amb prou faenes compten amb pressupost per a donar vida als seus projectes.

Aquest projecte, que coordinen les regidories de Joventut i Cultura, ha sigut reconegut amb el segell de qualitat ‘Talent Jove INJUVE’, que concedeix el Ministeri de Sanitat, Servei Socials i Igualtat a entitats que destaquen pel seu suport a la promoció i l’impuls del talent jove.

En tan sols tres anys, FIDEWÀ ha aconseguit convertir-se en altaveu i plataforma per a joves creadors de tot el món, un festival que impulsa la creativitat i la creació jove i que cada any premia els millors projectes en una gala que aconsegueix omplir l’auditori de la Casa de Cultura de gent jove, públic al que va especialment dirigit aquest festival.

Si t’ha agradat aquesta activitat, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda