La primera cita amb els esdeveniments del Teatre Chapí d’aquesta primavera ve de la mà d’aquest musical, inspirat en la coneguda llegenda del mateix títol. Una divertida posada en escena que farà les delícies de tota la família i en la qual a través de cançons se segueix aquesta emocionant història tan coneguda pel públic. La cita és el dissabte 17 d’abril a les 19’00 h.

Inspirada en la coneguda rondalla o llegenda del mateix títol, el Flautista de Hamelin narra la història d’un poble d’Alemanya que és envaït per les rates. Els seus habitants, reclamen a l’alcalde que intervinga i solucione el problema i aquest, ofereix cent monedes d’or a qui aconseguisca exterminar la terrible plaga.

El Flautista de Hamelin, és un musical infantil per a tots els públics i amants del gènere musical, que compta amb una posada en escena divertida i colorista. El relat serveix de pretext per a configurar un espectacle integrador, fusionant els diversos codis escènics en una única proposta en la qual destaca la interpretació d’estil alegre, lleuger i desenfadat, sense perdre de vista el rigor interpretatiu.

La música, composta en exclusiva per a la funció, acompanya amb subtilesa alhora que remarca la intensitat del discurs a cada moment, dotant-lo de major expressivitat i gràcia, sent de vital importància per a la posada en escena.

El Flautista de Hamelin de Nacho Vilar produccions és una obra creada des del cor per a reinterpretar un clàssic infantil i familiar universal que convé revisitar pels profunds ensenyaments que conté i la seua capacitat de plantejar interrogants que hem de contestar-nos.

Premis:

Premie Flor del taronger 2019 “Millor Espectacle Musical”

Premis Flor del taronger 2019 “Millor Vestuari”

Premis Teatre Rojas 2020 “Millor Espectacle Infantil i Familiar”.

EL FLAUTISTA DE HAMELIN

Versió de Juan Montoro Lara

Dirección: Encarna Illán

Coreografia: Jon Mitó

Intèrprets: Adrián Quiñones, Rosalía Bueno, Alain Lapinel, Toñi Olmedo, Jacobo Espinosa, Sergio Alarcón i Paco Beltrán.

Dissabte 17 d’abril 2021. 19’00 hores. (NOU HORARI)

Entrades: 10 €, 9€ i 8 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i majors de 65 (consultar). Bons familiars.