El Institut Valencià de Cultura diumenge que ve 24 a les 12 hores, el Arniches reactiva la seua programació Som Menuts oferint un concert de ‘rock’ per a tota la família: ‘El rock & roll també és cosa de xiquets… i de pares’, de Big 54.

“La presència valenciana és una cosa habitual en la nostra programació, però ens continua fent especial il·lusió rebre als nostres professionals i gaudir del talent de la terra”, ha dit Alicia Garijo, delegada del IVC a Alacant.

Torna Som Menuts a la programació del Arniches amb un concert per a tota la família a ritme de ‘rock’. La banda valenciana Big 54 oferirà en sessió matinal: ‘El rock & roll també és cosa de xiquets… i de parells’, un ‘xou’ musical i didàctic en el qual s’explica als xiquets i xiquetes, mares i pares el naixement, origen i posterior evolució i expansió del moviment musical més explosiu de la història: el ‘rock & roll’.

L’espectacle porta la signatura de Big 54, la banda liderada pel guitarrista Miguel Ángel Escorcia, músic de llarg recorregut artístic, al qual acompanyen en l’escenari Lucky Martínez, Celso Sierra i Migue Migu.

Venda d’entrades:

‘El rock & roll també és cosa de xiquets… i de parells’:

https://entradas.instanticket.es/culturartsgeneralitat/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=BIG54
https://entradas.instanticket.es/culturartsgeneralitat/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=BIG54