L’Ajuntament d’Alacant juntament amb el Mercat Central han obert el termini d’inscripcions per a l’Escola d’Estiu 2018 “Cocinando Sonrisas”, organitzada pel Centre de Recursos de Consum, que es desenvoluparà en el mateix lloc des del 26 de juny fins al 7 de setembre, i que està dirigida a xiquets d’entre sis i dotze anys d’edat. Les places poden reservar-se des d’avui, sense data límit, amb un preu de 40 euros setmanals i 35 euros per la inscripció del segon germà.

En l’Escola d’Estiu del Mercat Central, cada setmana, des de les 8:00 hores fins a les 14:00 hores, els més joves podran gaudir de tallers de robòtica, que s’introdueix enguany com a novetat, ciència, música, cinema, ball i manualitats, sent el nucli principal la cuina.

A través del taller Junior Xefs, els més xicotets podran aprendre a elaborar plats a través de tècniques creatives de cuina científica i molecular, així com conèixer la gastronomia d’altres països amb les classes de “cuines del món”. A més, setmanalment rebran la visita d’un xef alacantí que els mostrarà diferents destreses que podran practicar a casa i mostrar en el concurs que se celebra cada divendres en el qual els més xicotets creen els seus propis plats.

Els tallers es desenvoluparan durant cada setmana i els alumnes es distribuiran en grups que aniran rotando al llarg del matí, de manera que participen en totes les activitats.

Així mateix, des de l’organització informen que una vegada per setmana es realitzarà una excursió per a conèixer millor els llocs més emblemàtics de la ciutat, així com museus i entorns naturals tals com El Palmerar, el Museu del Joguet o el Museu de la Volvo.

Les activitats de l’Escola d’Estiu tindran lloc en el Centre de Recursos de Consum, en el Mercat Central, en les instal·lacions habilitades amb els recursos necessaris per a dur a terme l’ampli programa de tallers.

Les inscripcions es podran realitzar a través del correu electrònic crc@alicante.es i en el número de telèfon 965.14.52.94. La proposta es caracteritza per la seua flexibilitat horària i temporal, ja que es poden reservar les places de forma setmanal i mensual.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials.

Inclou els nostres hashtags:

#LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda