Mar Ezcurra, regidora de Cultura, ha presentat hui les noves visites virtuals que s’han realitzat de tres museus municipals i que ja es poden gaudir través de la pàgina culturaorihuela.com. Els museus que ja es poden visitar gràcies a aquesta nova aplicació són la Casa Museu Miguel Hernández, el Museu de la Muralla i el Museu Municipal del Betlem.

“Amb aquesta iniciativa pretenem incrementar l’oferta cultural que l’Ajuntament d’Oriola posa a la disposició de tots els ciutadans i acostar els nostres museus i el nostre patrimoni cultural al públic, es trobe on es trobe”, ha explicat Mar Ezcurra.

Aquestes visites virtuals permetran al visitant viatjar sense eixir de casa i conéixer els museus oriolans així com la seua història i el seu contingut.

La Regidoria de Cultura ja està preparant noves visites culturals virtuals perquè tots els museus municipals i el Teatre Circ Atanasio Díe puguen ser visitats a través de la web. També s’està elaborant una visita virtual del Barri antic de la ciutat.

La regidora de Cultura també ha anunciat que, amb motiu de l’aniversari de la publicació del poemari de Miguel Hernández “El rayo que no cesa”, aquest diumenge 24 de gener, a les 12,00 hores, es retransmetrà a través del compte de Facebook de Cultura Oriola una visita guiada per la Casa Museu Miguel Hernández. Una visita que ens mostrarà tots els detalls de la casa on va viure el poeta oriolà al costat de la seua família i on, entre altres sorpreses, podrem escoltar recitant sota la figuera de Miguel al poeta Raúl Zurita.